groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


kleine lettertjes

contact

Facebook

Instagram

Pinterest

 


Kleine bakkerij

 


Welk kind wil nu niet zijn eigen 'klei' maken?

Het zelf kneden van brooddeeg, om er vervolgens lekker mee te kunnen boetseren, spreekt jonge kinderen enorm tot de verbeelding.

En dat allemaal aan de hand van een schitterend verhaal op rijm over Koning Croissant Boulanger,
een zonderlinge man die uitsluitend brood eet, en die het nodig vindt zijn paleis met kunstwerkjes van brood te versieren om indruk te maken op zijn geliefde Prinses Marmeladine van Hartig tot Zoets hem binnenkort komt bezoeken :-)

En al die mooie kneed-knutselwerkjes voor de prinses? Die nemen de kinderen natuurlijk zelf mee naar huis! Niet om op te eten trouwens (veeeeeel te zout) maar om als echte kunstwerkjes te bewaren.Dit feestje wordt tegenwoordig alleen nog gevierd in ons eigen atelier, dat wij voor de gelegenheid dan natuurlijk heel feestelijk aankleden met onze unieke stoffen slingers, onze stoffen (!) ballonnen en een paar prachtige 'schoolplaten' die de bakkerij compleet maken; zie de foto hierboven Ons brooddeeg hoeft trouwens niet in de oven want het kan gewoon, zoals dat heet, aan de lucht gedroogd worden. In de kleine bakkerij wordt dus wťl gekneed, maar niet gebakken :)

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk hier de foto's van een bakkersfeestje :-)

           

doelgroep | tijdsduur


De kleine bakkerij is ontwikkeld voor jarigen die 5 t/m 8 jaar oud worden.
Er kunnen in principe 8 kinderen (inclusief de jarige) aan meedoen, maar uitbreiden tot 12 kinderen is eventueel mogelijk.

Duur van het feestje: ca 2,5 uur.

ingrediŽnten


locatie | in ons atelier


Ons bakkersfeestje kan uitsluitend in ons feestelijke atelier worden gevierd.

kosten


A) doe-het-zelf | n.v.t.
B) volledig begeleid (2 feestjuffen) bij u thuis, zonder catering | n.v.t.
C) volledig begeleid (2 feestjuffen) in het atelier, inclusief catering:
    - t/m 8 kinderen | 195 euro
    - meer kinderen tot max 12 | 10 euro per extra kind

feestje na 17:00 uur | avondtoeslag
Onze kinderfeestjes eindigen uiterlijk om 17:00 uur, maar iets latere eindtijden zijn bespreekbaar. In dat geval brengen wij 15% avondtoeslag in rekening.

feestje in het weekend | nvt
Ons robotfeestje kan om praktische redenen helaas niet in het weekend worden aangeboden. Alleen woensdagen en vrijdagen (bij vroege schoolsluiting) komen derhalve in aanmerking.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

eventuele extraatjes:


en verder nog dit . . .


het atelier
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift. Het adres: Laan van Meerdervoort 710 - Den Haag | tel: 070-364.36.25. In het pand woont overigens een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de kinderen iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje).

voedselallergieŽn
Onze catering is niet zonder meer toegespitst op kinderen met voedselallergieŽn, maar wij zijn zeker bereid mee te denken en rekening te houden met eventuele beperkingen. Wanneer u ons tijdig op de hoogte brengt, kunnen wij wellicht enkele alternatieve versnaperingen regelen.