groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


kleine lettertjes

contact

Facebook

Instagram

Pinterest

 


Meidentas

 


Dankzij ons super-slimme draaiboek kunnen ook relatief jonge meiden zónder naaimachine-ervaring zelf een mooie gevoerde (!) tas maken.

Bij ons krijgen de kinderen dus géén voorgebakken tas om alleen nog maar 'op te leuken'; ze gaan echt stoffen uitzoeken en knippen en spelden, ze maken tussendoor nog even samen een paar prachtige hengsels voor de tassen en uiteindelijk.... gaan de dames écht zélf achter de naaimachine om hun eigen tas netjes in elkaar te zetten!

Nee, niet zo'n klein kinder-naaimachientje: een échte "grote-mensen-naaimachine"... dat kan best, want onze naaimachines hebben snelheidsbegrenzers, dus ze zijn superveilig. En de juf houdt vanzelfsprekend een oogje in het zeil.

En natuurlijk wordt de tas daarna ook nog een beetje 'gepimpt' met een paar mooie zelfgemaakte 'tashangers', waarvoor de meiden heerlijk met vilt en linten en garen aan de slag gaan, maar dan hebben ze die tas dus wel eerst even helemaal zelf gemaakt!

Hoe trots ben je dan? ;-)Nieuwsgierig geworden?
Bekijk hier de foto's van een meidentasfeestje!

         

doelgroep | tijdsduur


Meidentas is ontwikkeld voor meisjes die 8 tot 12 jaar oud worden.
Er kunnen maximaal 8 kinderen aan meedoen, inclusief de jarige.

Duur van het workshopfeestje: ca 3 uur.

ingrediënten


locatie | thuis of bij ons


Dit workshopfeestje kan zowel thuis als in ons feestelijke atelier worden gevierd.
In dat laatste geval regelen wij de catering (zie hieronder).

catering


Bij thuisfeestjes laten wij de catering graag aan de gastheer/vrouw over, maar wordt een feestje in ons atelier gevierd, dan verzorgen wij de catering. In dat geval regelen wij drinken, zoete en hartige hapjes, en een zelfgemaakte themataart met de naam van de jarige erop.

kosten


A) doe-het-zelf | n.v.t.
B) volledig begeleid (2 feestjuffen) bij u thuis, zonder catering: 190 euro
C) volledig begeleid (2 feestjuffen) in het atelier, inclusief catering: 225 euro

reiskosten
Voor het reizen van en naar feestjes hanteren wij een reiskostenvergoeding van 40 cent per kilometer.

feestje na 17:00 uur | avondtoeslag
Onze kinderfeestjes eindigen uiterlijk om 17:00 uur, maar iets latere eindtijden zijn bespreekbaar. In dat geval brengen wij 15% avondtoeslag in rekening.

feestje in het weekend | nvt
Ons meidentas-feestje kan om praktische redenen helaas niet in het weekend worden aangeboden. Alleen woensdagen en vrijdagen (bij vroege schoolsluiting) komen derhalve in aanmerking.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

eventuele extraatjes:


en verder nog dit . . .


het atelier
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift. Het adres: Laan van Meerdervoort 710 - Den Haag | tel: 070-364.36.25. In het pand woont overigens een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de kinderen iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje).

voedselallergieën
Onze catering is niet zonder meer toegespitst op kinderen met voedselallergieën, maar wij zijn zeker bereid mee te denken en rekening te houden met eventuele beperkingen. Wanneer u ons tijdig op de hoogte brengt, kunnen wij wellicht enkele alternatieve versnaperingen regelen.