groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


kleine lettertjes

contact

Facebook

Instagram

Pinterest

 


Maak je eigen Unicorn

 


Een unicornfeestje mag natuurlijk niet ontbreken, want meisjes zijn er nu eenmaal dol op! En die van ons zijn niet alleen heel mooi en zacht, maar ze hebben ook een paar geheime ingrediŽnten die elke unicorn uniek maken.

Hoe werkt dat dan? Aan de hand van sjablonen (en een slim draaiboek..)
gaan de kinderen onder begeleiding van onze feestjuffen Elles en Margot flink aan de slag, want er moet een hoop gebeuren!

Stof uitzoeken, vormen tekenen, knippen, spelden, de prachtige manen maken en nog veel meer. En vullen natuurlijk! Nee, niet alleen met zachte vulling maar ook met .... maar dat zie je wel als je je feestje bij ons komt vieren :-)

We laten de kinderen overigens niet achter de naaimachine, maar dat doet niets af aan de enorme hoeveelheid werk die de kinderen zelf verzetten. Het vastnaaien van de twee helften is per slot van rekening maar een piepklein (en wat ons betreft: te verwaarlozen) onderdeel van het creatieve proces, dus de kinderen zullen hartstikke trots zijn op hun zelfgemaakte unicorn!doelgroep | tijdsduur


Dit workshopfeestje is ontwikkeld voor jarigen die 7 t/m 12 jaar oud worden.
Er kunnen maximaal 8 kinderen aan meedoen, inclusief de jarige.

Duur van het feestje: ca 3 uur.

ingrediŽnten


locatie | thuis of bij ons


Dit nieuwe workshopfeestje kan op termijn eventueel ook thuis gevierd worden, maar voorlopig beperken we ons even tot ons eigen feestelijke atelier. Nieuwe feestjes moeten altijd een beetje "inslijten" voordat we het ook bij iemand thuis aandurven :-)

Mocht je dit feestje toch heel graag toch thuis willen vieren, vraag het dan gerust; wie weet ben jij de eerste!

catering


Bij thuisfeestjes laten wij de catering graag aan de gastheer/vrouw over, maar wordt een feestje in ons atelier gevierd, dan verzorgen wij de catering. In dat geval regelen wij drinken, zoete en hartige hapjes, en een zelfgemaakte taart met de naam van de jarige erop.

kosten


A) doe-het-zelf | n.v.t.
B) volledig begeleid (2 feestjuffen) bij u thuis | nog n.v.t.
C) volledig begeleid (2 feestjuffen) in het atelier, inclusief catering: 225 euro

feestje na 5 uur | avondtoeslag
Onze kinderfeestjes eindigen uiterlijk om 5 uur, maar iets latere eindtijden zijn bespreekbaar. Voor feestjes die na 5 uur eindigen, brengen wij 15% 'avondtoeslag' in rekening. Daarbij gaan wij uit van de afgesproken eindtijd. Geen toeslag omdat we een beetje uitlopen dus :-)

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

eventuele extraatjes:


en verder nog dit . . .


het atelier
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift. Het adres: Laan van Meerdervoort 710 - Den Haag | tel: 070-364.36.25. In het pand woont overigens een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de kinderen iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje).

voedselallergieŽn
Onze catering is niet zonder meer toegespitst op kinderen met voedselallergieŽn, maar wij zijn zeker bereid mee te denken en rekening te houden met eventuele beperkingen. Wanneer u ons tijdig op de hoogte brengt, kunnen wij wellicht enkele alternatieve versnaperingen regelen.